Začetna stran

 

 

 

 

 

 

 

 

Veter v laseh

V četrtek 21.9. 2017 je v Češminovem parku potekala tradicionalna prireditev Športne unije Slovenije - Veter v laseh. Tokrat je bila prireditev organizirana pod vodstvom Centra za mlade - CZM Domžale. Vse pohvale direktorici Tinkari in njeni ekipi za zelo dobro izpeljan projekt v katerem so sodelovali otroci domžalskih osnovnih šol. Na tej športni prireditvi je sodelovalo tudi naše društvo z delavnico nordijske hoje in slackline - nom. Sodelovala je ekipa naših vaditeljev - Adriana, Nataša in Primož.

Simbioza giba 2015

Uspešno izpeljan projekt Simbioza giba 2015, sobota 26.9 2015.

 

Za projekt Simbioza Giba odločili za lokacijo Medgeneracijskega centra Domžale. Dogodek smo izpeljali na lepi lokaciji njihove kavarne v bližini Kamniške Bistrice in lepih okoliških poti. Za to lokacijo smo se odločili da bi v akcijo privabili čim več starejših, ki potrebujejo zmerno rekreativno vadbo. Pripravili smo nekaj delavnic nordijske hoje in opravili krajši pohod ob Kamniški Bistrici. Akcijo smo nadgradili tudi z zelo zanimivim predavanjem zeliščarke Simone Grošelj, o zdravilnih zeliščih, zdravilnih čajih in o pomoči z zdravilnimi zelišči pri različnih  zdravstvenih težavah. Skratka v družbi različnih generacij smo se imeli odlično!

 

Primož Košak

 


Pozdravljeni!
Iskrena hvala, ker ste z nami delili vašo zgodbo Simbioza Giba na terenu.
Simbioza bo zaradi vas in vašega doprinosa vedno čudovita zgodba, ki povezuje različne generacije po celotni Sloveniji. Hvala, ker soustvarjate zgodbo Simbioza z nami in ste del te zgodbe- zgodbe, ki osrečuje, ki povezuje in razveseljuje. Brez vas Simbioze ne bi bilo.
Iskrena hvala!
Ekipa Simbioza Giba
 

110 LET TVD PARTIZAN DOMŽALE

V letošnjem letu društvo TVD PARTIZAN DOMŽALE praznuje 110 letnico obstoja in delovanja društva. V ta namen smo se malo bolj svečano predstavili na domžalski prireditvi "Igrajmo se skupaj", ki je bila 10.4.2015 v Češminovem parku. Predstavile so se vse naše sekcije od članic, članov, otroške telovadbe, odbojke, petanke, nordijske hoje skratka pred našo stojnico je bilo pošteno veselo. Pripravili smo spoznavanje s Petanko, Nordijsko hojo, za razvedrilo pa smo pripravili hojo na hoduljah in vožnjo z EKO avtomobilčki za vse....

Ob tej priliki gre zahvala vsem vaditeljem, strokovnim sodelavcem, posebej pa predsedniku Janezu Bizjaku, ki vzorno skrbi za delovanje društva!

Imeli smo se dobro kot je bila dobra tale sladkorna pena naše male telovadke NIKE

Imeli smo se dobro kot je bila dobra tale sladkorna pena naše male telovadke NIKE

Mavrično poletje

Naše društvo je sodelovalo na prvem MAVRIČNEM POLETJU, ki ga je pripravilo športno društvo MAVRICA pod vodstvom Mojce Grojzdek. Prireditev je potekala v Češminovem parku in otroci so se lahko skupaj s starši veselo zabavali ob najrazličnejših športih in ob koncu tudi ob kulturnem programu. Naše društvo se je predstavilo s EKO avtomobilčki, hoduljami, nordisko hojo in bosonogim tekom. Prireditev je zelo dobro uspela - pohvale Mojci in celotni ekipi v ŠD Mavrica

Očistimo Slovenijo 2012

Tudi naše športno društvo je sodelovalo v čistilni akciji OČISTIMO SLOVENIJO 2012. Kot pravi športniki smo čistili del športnega parka Domžale.

16. Ljubljanski maraton

Tudi letos se nas je nekaj navdušencev nad tekom prijevilo in uspešno odteklo 16.LJUBLJANSKI MARATON. Prijave so bile naslovljene pod SRŠENI - sekcija petanke v društvu TVD Partizan Domžale. Rezultati so objavljeni na uradni strani 16.LJ maratona, vendar je vsak, ki je pretekel svojo razdaljo zmagovalec!

Petra in Breda

Petra in Breda

Start 16. LJ maratona

Start 16. LJ maratona

Veter v laseh 2011

Tudi letos je naše društvo sodelovalo v res lepi športni prireditvi, ki jo že nekaj let pripravlja O.Š. Rodica. Veter v laseh, kot projekt Športne unije Slovenije, je prireditev, ki je namenjena tako otrokom kot staršem in vsem, ki hočejo športno in zabavno izkoristiti dan. Naše društvo je sodelovalo z malo šolo nordijske hoje in z predstavitvijo vadbe Flowin - vse bolj popularno funkcionalno vadbo za krepitev sredice telesa, katero smo letos prvič izvajali tedensko v telovadnici O.Š.Domžale.

Prireditev je potekala v res lepem športnem vzdušju in vse pohvale vztrajnim prirediteljem - O.Š. Rodica, oziroma vsem, ki so to prireditev omogočili!

Pohod Ob žici

TVD Partizan gre kot društvo tradicionalno vsako leto na pohod ob žici. Nekaj naših zvestih članov se tako vsako leto pridruži pohodnikom OB ŽICI in tako združimo šport, tradicijo in zgodovino.

Športni dan Češminov park

V sodelovanju z DRUŠTVOM ZDRAVJA in OBČINO DOMŽALE smo 7.4 in 8.4. pripravili lepo popoldansko šortno druženje, na katerem so se predstavila športna društva iz Domžal. Naše društvo se je predstavilo z NORDIJSKO HOJO in z ZABAVNIM ŠPORTNIM TRIATLONOM v katerem je lahko sodelovala cela družina.

Zabavni triatlon - disciplina - hoja na hoduljah

Zabavni triatlon - disciplina - hoja na hoduljah

TVD IN NORDIJSKA HOJA

TVD IN NORDIJSKA HOJA

Šus 5. slovenski forum športa za vse

MIRO Ukmar predsednik Športne unije Slovenije

MIRO Ukmar predsednik Športne unije Slovenije

Udeleženci SLO foruma

Udeleženci SLO foruma

Aktivno z vajami društva ŠOLA ZDRAVJA

Aktivno z vajami društva ŠOLA ZDRAVJA

Nikolay Grishin in njegove vaje 1000 gibov

Nikolay Grishin in njegove vaje 1000 gibov