Začetna stran

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordijska hoja

 

 

Povezava na INTERNACIONALNO ZVEZO ZA NORDIJSKO HOJO - INWA

inwa-nordicwalking.com/

                                       

 

 

 

 

Nadaljujemo z našo misijo izobraževanja nordijske hoje po INWA metodi. V vadbo nordijske hoje bomo vključili tudi GYMSTICK vadbo in tako še bolj popestrili in izboljšali kakovost vadbe!

TEČAJI NORDIJSKE HOJE SE ODVIJAJO SKOZI CELO LETO PO DOGOVORU!

Vse, ki bi radi spoznali nordijsko hojo, naredili nekaj več za svojo kondicijo, zdravje in počutje, na voljo so vam naši tečaji, na katerih boste spoznali osnovna dejstva in pravila NORDIJSKEGA KORAKA. Informacije o tečajih in vadbi so vam na voljo na urah rekreacije društva TVD PARTIZAN DOMŽALE, Primož KOŠAK (GSM: 040259939). 

Vsi, ki se boste odločili spoznati nordijsko hojo boste ob plačani članarini društva deležni tečaja nordijske hoje po INWA metodi (edina prava šola nordijske hoje!), izposoje palic za en teden po tečaju (preizkus ter ponavljanje tehnike) in seveda tedenske vadbe, ki jo izvajamo ob četrtkih. Članarina društva znaša 15 EUR. Vsi, ki pa redno vadijo v ostalih sekcijah v društvu TVD Partizan Domžale imajo dodatno ugodnost in plačajo članarino 10 EUR.

 

TRIM NORDIJSKAHOJA

Na spodnjem linku si lahko ogledate vaje, ki smo jih pripravili za TNT - Trim Nordijski Trening. Vaje so razporejene po klasični Trim stezi na Šumberku.

 

VSAK ČETRTEK POTEKA TEDENSKA VADBA NORDIJSKE HOJE. Dobimo se v Športnem parku Domžale, pri stavbi športnih društev Domžale. 


 

 

Naša nordijska skupinica, ki vadi vsak četrtek

Naša nordijska skupinica, ki vadi vsak četrtek

Oddaj komentar

Ime:
Komentar: