Začetna stran

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan Žena 2024

Naj tradicija velja, naš predsednik Janez Bizjak je zopet presenetil naše članice in jih obiskal od Dnevu žena. 

Vadbena sezona 20/21

 

Posebno obvestilo!

SEZONA 22/23

 

V oktobru pričenja svojo aktivno vadbo tudi naša sekcija članic pod vodstvom vaditeljice Anice Črne Ivkovič. Udeleženk na vadbi je vsako leto večje in tako postaja šolska telovadnica kar nekoliko pretesna za vse rekreativke. Vadba je namenjena vsem, ki rabijo sproščujočo telesno aktivnost, ki vsebuje vse elemente zdrave vadbe. Utrdile si boste mišice, razgibale sklepe, popravile gibljivost in ravnotežje, predvsem pa nekaj dobrega naredile za sebe. Izvaja se tudi vadba z THERA BAND trakovi, pilates vadba in pilates vadba z žogo.

 

 

VADBA SE VRAČA NA TERMIN: VSAK PONEDELJEK OB 19,30 DO 20,30 V TELOVADNICI O.Š.DOMŽALE.

Med počitnicami in prazniki vadba odpade.

 

TVD Partizan Domžale

Utrjujemo gibljivost in ravnotežje

Utrjujemo gibljivost in ravnotežje

Anica Črne Ivkovič - vaditeljica članic

Anica Črne Ivkovič - vaditeljica članic

Vadba za moč

Vadba za moč

Thera bad trakovi v akciji

Thera bad trakovi v akciji

DAN ŽENA 2023

Spoštovane članice in spoštovana vaditeljica Anica!

Iskrena čestitke ob Dnevu Žena!

 

Dan Žena 2019

Naši "NAJ" številčnejši sekciji - članice TVD-ja smo fantje tudi letos pripravili manjšo pogostitev ob Dnevu Žena! Letos v malo bolj varčni obliki, vendar nič manj pristni kot ostala leta! Zahvala vaditeljici Anici in našemu vodstvu v društvu, ki omogoča, da se takšni dogodki še naprej ohranjajo. Hvala tudi g. Bešter Bojanu za tradicionalno torto!

Dan Žena 2018

Prireditev za Dan Žena za naše članice postaja za naše članice kar stalnica v našem programu. Vendar je bil letošnji dogodek zadnji tako "razkošen", saj smo v društvu deležni vse manjših dotacij in sponzorske podpore, ki nam omejujejo organizacijo podobnih dogodkov v prihodnje. Kljub vsemu našim članicam obljubljamo tradicionalni nageljček in obisk na njihovi vadbi v telovadnici tudi ob Dnevi žena tudi v letu 2019.

Letošnji dogodek je bil v znamenju ljubilantov, posebno pozornost pa si je nedvomno prislužila nenadomestljiva vaditeljica Anica Črne Ivkovič.

Za lep kulturni večer je poskrbel mladi glasbenik Matic Juvan, ki je interpretiral nekaj vrhunskih evergreenov, ki so bili paša za ušesa...

Vse pohvale pa gredo slaščičarni Razpotnik, ki nam je kot vedno nesebično pripravila ogromno torto, ki je bila vrhunska.

Hvala tudi vsem ki so pomagali organizirati dogodek, ki je potekal 5,3.2018 v avli O.Š.Domžale.

Dan žena 2017

Za naše zveste članice, našo enkratno vaditeljico, vse, ki ste tako in drugače zvesti našemu društvu smo za 8.marec Dan žena pripravili prijeten družabni večer. Za prijetno vzdušje je poskrbel gospod Marjan Urbanija s svojimi orglicami, za oči sta poskrbela plesni par Jan in Pina, za legendarno torto pa slaščičarna Razpotnik. HVALA!!!

Hvala vsem zvestim članicam, vaditeljici Anici in vsem legendarnim upokojenim članom in članicam, ki nas obiščejo na naših prireditvah!

Dan Žena 8. marec 2016

Tradicija velja in za našo najštevilčnejšo vadbeno sekcijo članic, ki jo vodi "legendarna" Anica Črne Ivkovič, smo jim ob njihovem prazniku letos namenili dogodek v avli O.Š. Domžale. Pripravili smo jim nastop baletne skupine in predavanje Simone Grošelj, priznane zeliščarke, ki nam je pripravila nekaj na temo zdravega življenja. Seveda ni manjkala obvezna torta priznane slaščičarne Razpotnik, ki jo je na srečo zmanjkalo....

Hvala vsem, ki so nam omogočili prijeten večer..... 

8.marec Dan žena 2015

Čeprav en dan zamika, smo 9.3. v našem društvu spet pripravili svečano "rekreacijo", ki jo posvečamo našim članicam in zvesti vaditeljici Anici Črne Ikovič.

HVALA vsem, ki se trudite da tradicija ostaja na nivoju!